tattoo-cartel-logo-white

Usein kysyttyä

Käytämme tatuoinneissamme EU-reachin mukaisia musteita ja huolehdimme tatuointiaseptiikasta viimeisen päälle. Meidän liikkeessä tehdyt tatuoinnit ovat siis takuulla turvallisia, mutta tatuoinnin  hoidosta vastaa asiakas itse ja koska tatuointi vastaa haavaa, tulehtumisriski on olemassa. Ohjeistamme tatuoinnin hoidossa ja annamme ohjeet mukaan kotiin.

Tatuoidessa neula lävistää ihon kaksi päällimmäistä kerrosta ja aiheuttaa pistävää kipua. Kipu on yksilöllistä ja kivun määrä vaihtelee myös tatuoitavan alueen mukaan. Kipuun vaikuttaa myös yleinen valmiustilasi (kuinka hyvin olet levännyt, syönyt jne.)

Artistimme hinnoittelee oman työnsä kuvan koon, vaativuuden ja käytetyn ajan mukaan. Hinnat vaihtelevat artistikohtaisesti ja ajanvarauslomakkeellamme saat asetettua budjetin itsellesi sopivaksi.

Hintamme sisältävät kaiken, eli tippiä ei tarvitse maksaa. 

Tatuoiminen on turvallista myös kuukautisten aikana, mutta ovulaation aikaan naisen kipukynnys on alhaisempi ja tatuoinnin ottaminen saattaa olla tavallista kivuliaampaa.

Tatuointeja on turvallista ottaa ympäri vuoden, mutta kesällä otettujen tatuointien kanssa on syytä muistaa suojata tatuointia auringolta ja jättää uimiset ulkovesissä hetkeksi tauolle.

Et. Kipeänä kehosi vastustuskyky on valmiiksi alhaisempi. Tatuointia ottaessa vastustuskykysi laskee entisestään ja riski tulehdukselle kasvaa. Lisäksi altistat muut tartunnalle, joten on parempi ilmoittaa artistillesi heti ja siirtää ajanvarausta.

Voit sheivata itse, jos olet varovainen ja huolehdit, ettei iho ärsyynny tai siihen tule haavoja. Sheivaamme tatuoitavan alueen kuitenkin mieluummin itse. 

Meidän tekemiä tatuointeja löytyy Tattoo Cartel:n Instagramista. Myös jokaisen artistin artistiprofiilista löytyy valmiita kuvia. Jos etsit inspiraatiokuvia, esimerkiksi Pinterest tai Instagram on hyvä lähde. 

Auringonotto altistaa ihon UV-säteilylle ja on aina haitallista. Paraneva tatuointi tulee suojata korkealla suojakertoimella varustetulla aurinkorasvalla ja mielellään esimerkiksi ohuella kankaalla, mikäli suuntaat rantalomalle.